Monthly Archives: augusti 2016

Hej! Dags för äppelkakebak till Äpplemarknaden!

Ålagille 30 September kl 19 i klubbhuset.
kostnad: 250kr
Anmälan till Gunilla Nilsson Tel 0701448478
eller på e-post gunilla.nilsson@kivik.net före den 21 September

BIL_6293-large

Hej alla! Hoppas ni har det bra ute på sjön, på bryggan eller var ni spenderar sommaren.

Jag vill bara påminna om Äpplemarknaden, detta är evenemang är en grundpelare i klubbens verksamhet.

Vi sköter bland annat parkeringen och detta är den enskilt största inkomstkällan klubben har vilket gör att vi kan ha våra fester, segelskolan m.m. så för att kunna göra alal dessa olika aktiviteter ber vi bara lite av din tid.

Den stora uppgiften av sammordning av detta sköts eminent av Pelle Olsson ochLars-Gösta Nilsson men för att underlätta deras börda skicka in era anmälningar till någon av dom,så dom slipper jaga folk hela sommaren.
Pelle.o.t.olsson@telia.com eller 070-242 21 45. nilsson@kivik.net eller 070-5942544

Hjälp oss med att baka äppelkakor!!

Äpplen, burkar och recept, finns som vanligt i Vrakekegaraget.

Skriv namn på burkarna och på listan.Frysen är igångsatt.

Som tack för hjälpen,får du en inbjudan till vår Räkfrossa om du bakar minst 2 plåtar.

Tack på förhand.

Anita Johnsson KBK